Logó
 / / Bemutatkozik GUTI CSABA prózaíró

Bemutatkozik GUTI CSABA prózaíró

Rovat: | Feltöltve: 2022. április 04.

1982-ben születtem. Ifjúságom éveit Balmazújvároson és Debrecenben töltöttem. Tanulmányaimat mezőgazdasági vonalon végeztem, képesítést szereztem a növénytermesztésben és az állattenyésztésben egyaránt. 2008-ban Dabasra költöztem, ahol véglegesen letelepedtem, megnősültem, egy kislány és egy kisfiú büszke édesapja vagyok.

Olvasni mindig nagyon szerettem. Amint megtanultam kibetűzni a sorokat, könyvtárba jártam, ahonnan mindig egy kupac értékes olvasmánnyal tértem haza. Már gyermekként is voltak kedvenceim, amikhez többször visszatértem. Ma már csak remélem, hogy lesz idő minden áhított kötetre, hisz annyira sok jó olvasmány vesz körül minket, hogy szinte lehetetlenség a végükre érni. Úgy vélem, az olvasás tanít, megnyugtat, kikapcsol, és empátiára nevel.

Írni 2016-ban egy spontán ötlettől vezérelve kezdtem el, mára több mint 330 írásom gyűlt össze a legapróbb novelláktól a kisregényekig. Több irodalmi társulatnak is a tagja vagyok, melyek segítségével mind a mai napig rengeteget tanulok. Szeretem saját indíttatásból papírra vetni a gondolataimat, de nagy szenvedéllyel vetem bele magam a pályázati kiírások adta munkába is. Úgy gondolom a megmérettetés a folyamatos fejlődés záloga, miközben az ember egy remek közösség tagja lehet. Az írással eltöltött évek alatt rengeteg értékes emberrel ismerkedhettem meg. Három kötetem jelent meg eddig; „Kovács úr legye” „Lenyomatok” és „Amikor a húr túlfeszül” címmel.

Továbbá, több mint hatvan nyomtatott formátumú antológiában, folyóiratban, illetve netkötetben kaphattak még helyet az írásaim, de számos történetem szerepel különböző internetes felületeken is.

Többen kérdezték már tőlem, hogy honnan a gondolatok, vagy, miért kezd el az ember írni? Ezekre a kérdésekre sosem tudtam épkézláb választ adni. Csak írom, amit úgy érzem, le kell írnom, majd izzadt, összeszorított tenyérrel abban reménykedem, hogy jobb lesz a soraimtól a világ, függetlenül attól, hogy azok mosolyt, vagy könnyeket csalnak elő az olvasóból.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Küldje el kéziratát! Minél több kapcsolatot szeretnénk, és kölcsönös együttműködés kialakítását tervezzük mindenkivel, akivel lehet és érdemes...

    Adatait harmadik félnek nem adjuk ki és az adatvédelmi elveink szerint tároljuk.
    2022 - Magyar Újságírók Közössége, Minden jog fenntartva | Tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram